Google partner
(+48) 792 130 054

KLAUZULA INFORMACYJNA

 

Administrator danych osobowych:
Roial Sp. z o.o.

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej zwanego: „RODO”), informujemy, że:

  1. administratorem Pani/Pana danych osobowych są: Roial Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (ul. Nowodworska 35/38, 03-133 Warszawa);
  2. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie: art. 6 ust. 1 pkt a) RODO w celu przedstawienia oferty sprzedaży usług marketingowych zgodnie z jego treścią oraz w celach marketingowych, w tym na otrzymywanie informacji handlowej na podany przeze mnie adres email, wysłanych przez administratora w imieniu własnym.
  3. Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą: osoby upoważnione przez administratora, pracownicy i współpracownicy, którzy muszą mieć dostęp do danych w związku z udzieloną przez Pana/Panią zgodą w celach, o których mowa w pkt 2 wyżej niniejszej klauzuli informacyjnej.
  4. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane do czasu zgłoszenia chęci ich usunięcia a w przypadku braku takiego zgłoszenia, do zakończenia realizacji ostatniego projektu, w którym Pan/Pani uczestniczył/a;
  5. posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;
  6. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do GIODO gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  7. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest dobrowolne.
  8. zbieramy Pana/Pani dane takie jak: adres e-mail, w celu lepszego dostosowania treści strony do upodobań i w ramach przedmiotowego zbierania danych nie stosujemy profilowania w celu zautomatyzowanego podejmowania decyzji, które mogą mieć dla Pana/Pani skutki prawne.